Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan 2022 i una nit en què la pirotècnia és protagonista a Barcelona. Molts ciutadans aprofiten la nit i matinada del 23 al 24 de juny per llançar petards i coets i encendre bengales per il·luminar una nit especial. Els dies previs és comú veure gent fent cua en el centenar de punts de venda que hi ha a Barcelona per adquirir tot el necessari per a la nit del 23 de juny. Vols saber on comprar petards per al Sant Joan 2022 a Barcelona? Nou Barris és el districte amb més casetes de petards.

En aquesta pàgina trobaràs un mapa amb tots els punts de venda de petards per celebrar el Sant Joan 2022, i un cercador on consultar quin està més a prop. En total, n’hi ha 113 als carrers de la ciutat, a banda dels establiments que durant tot l’any tenen la llicència de venda de petards.

Petards per a Sant Joan: 49 dels 73 barris tenen caseta

Dels 73 barris que formen Barcelona, en 49 hi ha almenys una caseta de petards. Per tant, els veïns dels 24 restants hauran de canviar de zona si volen adquirir qualsevol element pirotècnic. El barri amb més punts de venda al carrer és la Sagrera, amb sis, seguit per Porta, Vilapicina i la Torre Llobeta i Sant Gervasi – Galvany, amb cinc. Les Corts i Sants en tenen quatre.

Cercador de punts de venda de petards

Vols saber si el teu barri té un punt de venda de petards per a Sant Joan? Descobreix-ho en el mapa que ha elaborat betevé, amb totes les casetes de petards que han sol·licitat llicència a l’Ajuntament de Barcelona. També hi ha un cercador en què podràs buscar el teu carrer o barri i et detallarem quins hi ha a la zona sol·licitada.