Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan 2023, una nit en què la pirotècnia és protagonista a Barcelona. Molts ciutadans aprofiten la nit i matinada del 23 al 24 de juny per llançar petards, coets o encendre bengales per il·luminar una nit especial. Els dies previs és comú veure gent fent cua al centenar de punts de venda que hi ha a la ciutat. Vols saber on comprar petards per al Sant Joan 2023 a Barcelona? Sant Martí és el districte amb més casetes de petards.

En aquesta pàgina trobaràs un mapa amb tots els punts de venda de petards per celebrar Sant Joan, i un cercador per consultar quin et queda més a prop. En total, hi ha 96 casetes als carrers de la ciutat, a banda dels establiments que durant tot l’any tenen llicència de venda de petards. Són 17 menys que el 2023, tot i que la xifra pot variar perquè el tràmit per demanar una caseta nova no està tancat. Actualitzarem el mapa quan n’hi hagi de noves.

Petards per Sant Joan: 44 dels 73 barris tenen caseta

Dels 73 barris que formen Barcelona, en 44 hi ha almenys una caseta de petards. Per tant, els veïns dels 29 restants hauran de canviar de zona si volen adquirir qualsevol element pirotècnic. Els que en tenen més concentren quatre casetes. És el cas de la Sagrera, la Verneda i la Pau, Porta, Sant Gervasi – Galvany, Sants i Vilapicina i la Torre Llobeta.

Cercador de punts de venda de petards

Si vols afinar la cerca de punts de venda de petards, també t’oferim un buscador en què trobar la caseta que hi ha al teu carrer. També pots escriure el nom del barri i et detallarem quins punts de pirotècnia hi ha.