Ja s’acosta la revetlla de Sant Joan 2024, una nit en què la pirotècnia és protagonista a Barcelona. Molts ciutadans aprofiten la nit i matinada del 23 al 24 de juny per llançar petards, coets o encendre bengales per il·luminar una nit especial. Els dies previs és comú veure gent fent cua al centenar de punts de venda que hi ha a la ciutat. Vols saber on comprar petards per al Sant Joan 2024 a Barcelona? Sant Martí és el districte amb més casetes de petards.

En aquesta pàgina trobaràs un mapa amb tots els punts de venda de petards per Sant Joan, per celebrar la revetlla. Més avall, tens un cercador per consultar quin et queda més a prop. En total, hi ha 99 casetes als carrers de la ciutat, a banda dels establiments que durant tot l’any tenen llicència de venda de petards. Són tres més que el 2023.

Petards per Sant Joan: la majoria de barris tenen caseta

Dels 73 barris que formen Barcelona, la gran majoria tenen almenys una caseta de petards. Els que en tenen més concentren cinc casetes. És el cas de Vilapicina i la Torre Llobeta i la Sagrera, on hi ha cinc punts de venda de petards a cadascun dels dos barris. Per darrere, amb quatre casetes, hi ha Sants, Sant Gervasi – Galvant, el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, Porta i la Prosperitat.

Cercador de punts de venda de petards

Si vols afinar la cerca de punts de venda de petards, també t’oferim un buscador en què trobar la caseta que hi ha al teu carrer. També pots escriure el nom del barri i et detallarem quins punts de pirotècnia hi ha.