Bruce Sprigsteen a Barcelona

Les més de 50.000 entrades del segon concert que Bruce Springsteen i The E Street Band faran a Barcelona el proper mes de juny del 2024 es posen a la venda aquest dimarts a partir de les 10 h del matí. El preu de les localitats oscil·larà entre els 65 i els 128 euros i es podran comprar a través de les webs de doctormusic.com i entradas.com amb una limitació de fins a sis entrades per compra. Aquest segon concert es farà el 22 de juny a l’Estadi Olímpic.

El primer concert, que ja es va anunciar a finals d’octubre, es farà el 20 de juny també a l’Estadi Olímpic i les entrades es van esgotar només 30 minuts després de posar-se a la venda, com ja havia passat amb les entrades dels concerts que Springsteen havia fet la primavera d’aquest 2023 a la ciutat.

110.000 persones van assistir als concerts del 2023

Més de 110.000 persones van poder veure en directe els dos concerts d’aquest 2023 a Barcelona que, com ja és habitual en el músic de Nova Jersey, van fregar les tres hores de durada. La seva estada a la ciutat va ser molt seguida pels mitjans de comunicació, sobretot per la visita de l’expresident dels Estats Units Barak Obama i el director de cinema Steven Spielberg.