Ja es coneixen els caps de cartell dels concerts del Primavera Sound 2024 de Barcelona. Les actuacions musicals al Parc del Fòrum, que es faran els dies 30 i 31 de maig i l’1 de juny, estaran encapçalades per artistes internacionals com Lana del Rey, SZA, Arca, Pulp, Vampire Weekend o PJ Harvey, entre molts altres. També hi actuaran grans noms com Stella Maris, Mitsky, Charli XCX, Justice, The National, FKA Twigs, Bikini Kill, Deftones, Troye Sivan i Beth Gibbons.

El festival recupera el seu format d‘un cap de setmana a Barcelona i farà les seves jornades centrals del 30 de maig a l’1 de juny al Parc del Fòrum. Phoenix serà l’encarregat d’actuar en la jornada gratuïta del 29 de maig, mentre que el diumenge 2 de juny es posarà punt final a la segona edició del festival amb la festa Brunch Electronik.

Caps de cartell del Primavera Sound 2024

Els organitzadors del festival han anunciat el cartell del Primavera Sound a través d’un vídeo amb llocs icònics de Barcelona, i també quotidians, amb el nom canviat per algun dels artistes confirmats. És el cas, per exemple, del Mercat de la Boqueria, la Monumental, una parada de l’L1 del metro o la Torre Mapfre.

Paritat en el cartell del 2024

Una de les defenses que fa l’organització del Primavera Sound és la paritat del cartell. Un 42,36 % de les artistes són dones, l’altre 42,36 % són homes i el 15,28 % restant són projectes mixtos. En un comunicat, el festival recorda que des del 2019 que hi ha equilibri en els percentatges de gènere.

Altres noms del cartell d’enguany confirmats són The Lemon Twigs, Wiegedook, Badbadnotgood, DJ Playero, Channel One, A. G. Cook, Ángeles, Víctor, Gloria & Javier, La Zowi, Monolake, F.R.A.C, American Football, Jessica Pratt, The Armed, Nala Sinephro, YOVNGCHIMI, Peggy Gou, Hannah Diamond, Chelsea Wolfe, Clipe, Jai Paul, Liberato, Dogstar, LAMBCHOP, Duster, Stella Maris, Freddie Gibbs & Madlib, Mica Levi, Beth Gibbons, Roc Marciano, William Basinski i molts altres.