llibres més venuts abans Sant Jordi 2023

ÚLTIMA HORA: Llibres més venuts del Sant Jordi 2023: Quins són?

Els llibreters ja ho tenen tot a punt per Sant Jordi 2023. Alguns lectors, de fet, ja han començat a comprar els seus llibres abans de la diada. A les parades, que ja s’han començat a instal·lar aquest divendres als carrers de Barcelona, es poden trobar centenars de novetats editorials. Encara no saps quin autor triar? Aquests són els llibres més venuts abans de Sant Jordi 2023, segons el Gremi d’Editors de Catalunya.

Llibres més venuts de ficció en català

Les nostres mares’, de Gemma Ruiz Palà, encapçala la llista dels llibres més venut en ficció en llengua catalana. El segueixen ’32 de marc’, de Xavier Bosch; ‘Retrat de matrimoni’, de l’escriptora Maggie O’Farrell; ‘Les calces al sol’, de Regina Rodríguez, i ‘Demà, i demà i demà’, de Gabrielle Zevin.

Llibres més venuts de no-ficció en català

El llibre de Xavier Sala i Martín, ‘De la sabana a Mart’, és el més venut en la categoria de no-ficció en català. Per darrere hi ha ‘La gran enciclopèdia del Barça’, de La Sotana; ‘Crims: pecats capitals’, de Carles Porta, i ‘Mitologia dels Països Catalans’, de Daniel Rangil. Tanca la llista dels cinc llibres més buscats ‘Si la memòria no ens falla’, de Quim Monzó i Sergi Pàmies.

Llibres més venuts de ficció en castellà

Elisabet Benavent, amb la seva obra ‘Como (no) escribí nuestra historia’, és l’autora més buscada els dies previs a Sant Jordi. La segueixen ‘El ángel de la ciudad’, d’Eva García Sáenz de Urturi; ‘El retrato de casada’, de Maggie O’Farrell; ‘El cuco de cristal’, de Javier Castillo, i ‘Hijos de la fábula’, de Javier Aramburu.

Llibres més venuts de no-ficció en castellà

‘Hábitos atómicos’, de James Clear, és el llibre més demandat pels lectors abans de Sant Jordi. En segona posició, segons el Gremi d’Editors de Catalunya, hi ha ‘Como hace que te pasen cosas buenas’, de Marián Rojas. El segueixen ‘El amor comienza por ti’, de Curro Cañete; ‘Encuentra a tu persona vitamina’, de Marian Espasa, i ‘V13’ d’Emmanuel Carrere.

Què vols saber del Sant Jordi 2023?