mes venuts sant jordi 2023

(ACN) ‘La possibilitat de dir-ne casa’ (Proa), de l’escriptora Marta Orriols; ’32 de març’ (Univers), de Xavier Bosch, i ‘El retrat de matrimoni’ (L’altra), de Maggie O’Farrell són el títols més venuts la setmana prèvia del Sant Jordi 2023, segons el Gremi d’Editors de Catalunya.

En la categoria de ficció, el rànquing de vendes de llibres a Catalunya també compta amb ‘Les nostres mares’ (Proa), de Gemma Ruiz, i en la de no-ficció ‘La gran enciclopèdia del Barça’ (Blackie Books), de La Sotana; ‘Si la memòria no ens falla’ (La Vanguardia), de Quim Monzó i Sergi Pàmies, o ‘Vaticangate’ (Portic), de Vicenç Lozano. En castellà encapçalen el llistat ‘El ángel de la ciudad’ (Planeta), d’Eva García Saenz d’Urturi, i ‘El cuco de cristal’ (Suma), de Javier Castillo.

Obres infantils i juvenils més venudes

En català, a la categoria d’infantil i juvenil, els llibres més venuts la setmana prèvia a Sant Jordi han estat ‘Les excursions d’en Tito’ (Estrella Polar), de diversos autors; ‘Tinc un volcà i no vull respirar’ (El cep i la nansa), de Míriam Tirado, o ‘Les cosines de la mus’ (Combel), de Jaume Copons.

Finalment, en castellà a la categoria de no-ficció, els més venuts són ‘Habitos atomicos’ (Diana), de James Clear; ‘Sutilarte de que (casi todo) te importe una mierda’ (Happer Collins), de Mark Manson, o ‘Como hacer que te pasen cosas buenas’ (Espasa), de Marian Rojas Estape.

D’infantil i juvenil en castellà encapçala el rànquing ‘Tres meses’ (Montena), de Joana Marcus; ‘Arta contra el alien maximo’ (Montena), d’Arte Game, i ‘Invisible’ (Nube de tinta), d’Eloy Moreno.

Què vols saber del Sant Jordi 2023?