Un total de 60 artistes repartits en quatre escenaris del Parc del Fòrum actuaran entre l’11 i el 12 d’agost al DGTL Festival, en què han convidat els artistes principals d’electrònica del moment, tant a escala nacional, com Paco Osuna, com internacional, com Jeff Mills, Marcel Dettman o Seth Troxler. 

Aquest festival creu en la sostenibilitat i en un futur més “net”, per això no hi ha ni un got per terra, ja que aposta pels gots reciclats. La idea més sostenible, però, és la de reciclar 3.000 litres d’orina dels assistents cada dia per a la creació de fertilitzants que es donaran a agricultors de la zona. A més a més, també es declara un festival vegetarià, i s’aprofita per denunciar la quantitat d’aigua que es malgasta per a la producció de carn.

L’art també és una peça clau en l’edició d’enguany del DGTL, que inclou la instal·lació de ‘Supergrid’, una obra visual de l’artista brasiler Muti Randolph que juga amb els elements superposats a partir d’un ‘software’ creat especialment per a l’ocasió. El resultat és un panell rectangular de llums i formes en moviment.