El nou espectacle d’Eva Yerbabuena, ballarina i coreògrafa, és un espectacle enèrgic que combina tant flamenc contemporani com flamenc pur. Aquesta proposta transita entre la dansa, la música i la veu, en un escenari minimalista amb un cos de ball format per cinc ballarins amb música i cant en directe amb una col·laboradora especial: la guineana Alana Sinkëy, que canta en crioll.

‘Apariencias’ vol fer reflexionar l’espectador sobre la poca profunditat de la societat actual, com també dialogar sobre la importància de l’aparença. Per això, Yerbabuena es posa a prova i canvia la seva melena flamenca pel cap rapat. D’aquesta manera deixa de ser la ballarina flamenca i s’allibera per lluitar contra la superficialitat de l’actualitat.

Tot i això, l’espectacle evoluciona i Yerbabuena treu la part flamenca més pura que porta dins, més ortodoxa. Tal com ella diu, la millor manera que té d’expressar-se és el flamenc, que l’atrapa i que arriba directament a l’estómac.

Aquest espectacle s’emmarca en el Mas i Mas Festival, que portarà al Teatre Grec el grup de pop Morgan l’11 d’agost i la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra el dia 12.