A la segona va la vençuda. Mario Biondi, el cantant italià de soul i jazz, ha actuat finalment al Palau de la Música en el marc del festival Mas i Mas, que l’any passat ja havia intentat dur-lo a Barcelona. Biondi està celebrant en gira una dècada de carrera discogràfica, que li ha permès visitar escenaris de tot el món.

Mario Biondi (nom artístic de Mario Ranno) celebra una dècada de carrera discogràfica, motiu pel qual l’any passat va editar “Best off soul”, el disc que el du de gira. El 2006 va gravar ‘This is what you are’, cançó que un DJ de la BBC va incloure en un disc recopilatori amb temes de Marvin Gaye o Otis Redding. Aquell episodi el va convertir en un artista internacional, capaç d’omplir el Royal Albert Hall.

A Mario Biondi se’l coneix per la seva característica veu greu, com el Barry White italià. El soul, però també el jazz, són els gèneres amb els que se sent més còmode, per bé que n’ha conreat d’altres. És fill del cantant Steffano Biondi, nom artístic de Giuseppe Ranno. Va començar a cantar als 12 anys en un cor d’església a Catània (Sicília) i des de llavors no ha deixat de cantar. Ha estat  productor, arranjador i acompanyant d’altres artistes italians . Ha col·laborat amb Burt Bacharach i Incognito, el grup que clourà el Mas i Mas.