La dolça i inspiradora veu de Judit Neddermann ha seduït els espectadors que l’han anat a escoltar en l’última edició de l’Òrbita Jazz d’enguany. Hi ha presentat el segon àlbum, ‘Un segon’, que barreja jazz, pop i folk.

L’últim concert del cicle Òrbita Jazz d’aquest estiu no s’ha pogut celebrar a la terrassa del Palau de Mar, com s’havia fet habitualment. La pluja ha obligat a traslladar el concert al vestíbul del museu, on Judit Neddermann, només amb la seva guitarra, percussió i baix, ha presentat les cançons del seu àlbum nou, ‘Un segon’.

La cantant i compositora maresmenca, de 26 anys, estudia música des dels tres i tota la vida s’ha dedicat a cantar i tocar la guitarra. Amb ‘Un segon’, Neddermann presenta el seu segon disc en solitari, una proposta íntima i personal amb caçons com ‘Didi’, ‘Mireia’ o ‘Amor i Roma’. El seu estil és una mescla de jazz, pop i folk, però sobretot, és música que flueix i parla de sentiments.

A l’Òrbita Jazz d’aquest estiu, que va començar al juliol, s’han pogut veure sis concerts en què el denominador comú ha estat el jazz: Edu Tancredi Sextet feat. Reynaldo “El Jako” Elosegui, amb jazz llatí; Guido di Blasi New Tango Project, amb un concert de tango jazz; i Load feat. Marc Sort, amb un jazz electrònic.