(ACN) El cantautor Feliu Ventura ha pujat a l’escenari de L’Auditori, en el marc del Barnasants, per presentar, per primera vegada a Barcelona, les cançons del seu darrer disc, ‘Convocatòria’ (2019), àlbum que va guanyar el guardó al millor disc de cançó als XIV Premis Ovidi. Ventura ha ofert al concert, que s’ha caracteritzat per l’atmosfera íntima, “un repàs antològic” de les seves cançons anteriors, a més d’interpretar els temes que formen l’àlbum. En declaracions a l’ACN, Feliu Ventura ha manifestat que ‘Convocatòria’ és un disc que explica que “les cançons no canvien el món, però convoquen la gent que sí que el canvia”.

David Fernàndez ha acompanyat Feliu Ventura a l’escenari de la Sala 2 de L’Auditori abans de la interpretació del tema ‘Cançó de bressol enmig del col·lapse’, que forma part del disc ‘Convocatòria’. De fet, l’àlbum inclou textos creats per a cada cançó i un precisament el va escriure Fernàndez. Al concert, a Feliu Ventura l’han acompanyat tres músics.

Ventura ha assenyalat abans del concert la importància dels artistes que són sobre l’escenari perquè una de les seves funcions és poder explicar que “hi ha coses que es poden canviar”. ‘Convocatòria’ és el primer àlbum de cançons pròpies del xativí des de la publicació de ‘Música i lletra’, publicat l’11 de setembre del 2011, després d’àlbums com ‘Alfabets de futur’ (2006), ‘Que no s’apague la llum’ (2005), amb Lluís Llach, i ‘Barricades de paper’ (2003). Ventura ha manifestat que les cançons són molt importants per a ell, però que el centre de la seva vida és la mateixa vida. Ha destacat que les cançons “havien d’estar ben vestides. No m’agrada treballar amb la lògica del mercat, que moltes vegades obliga els músics a publicar un disc cada any. Aquesta és la meva manera de viure la música”, ha afegit.