La casualitat va portar Giró a allunyar-se vint anys de la seva Barcelona natal i trobar-se al vell mig del món de la moda. La seva feina a la redacció de ‘Marie Claire’ es va combinar amb aparicions televisives, on ja demostrava una personalitat desbordant. Ara, torna a la Ciutat Comtal per passejar els seus gossos per l’Eixample i, ja que hi és, dirigir i presentar el seu propi programa radiofònic, ‘Vostè primer’. Tots aquests moviments ens els explica afirmant que no li interessa la música, però deixant que sonin Madonna i Rick Astley.

Tot al contrari que la nostra altra convidada de la nit. Rakky Ripper viu per la música, i quan es va adonar que no escoltava les seves pròpies cançons, que no l’apassionaven, va moure fitxa i va redirigir la seva carrera cap on sempre havia volgut: el pop més enganxós, allò que anomenem bubblegum pop i que està marcant la trajectòria d’artistes com Charli XCX o Putochinomaricón. Amb ella i l’Eurosanto, el productor del seu primer àlbum, ‘Neptune diamond’, desgranem el seu procés creatiu i comentem algunes novetats importants, com el nou senzill de Dua Lipa.

I com que ja hem entrat en el mes d’Aquari, rebem de nou Lu Vargas per analitzar la vida i miracles de dues estrelles potents nascudes sota l’influx d’aquest signe: la colombiana Shakira i la milionària original, Paris Hilton.

No us perdeu tota aquesta explosió de personalitats pop i entreu ja a l”Habitació 910′ de betevé!