El duet de DJ’s i productors procedent de Belfast i establert a Londres Bicep, és una de les formacions més celebrades de l’escena electrònica britànica més actual. Nombrosos EP’s i “maxis” a segells com Throne of Blood o Aus Music i el seu aclamat àlbum “Bicep” editat al segell Ninja Tune els han situat a la pole position electrònica amb el seu particular so, barreja de breakbeats, melodies irresistibles i el punt just d’experimentació. A més de la seva carrera com a productors, Bicep són els propietaris d’un dels segells més interessants del panorama actual, Feel My Bicep, que avui és el protagonista d’’Avantguarda’.
Tot va començar amb el seu popular blog homònim que va progressar convertint-se en un segell discogràfic que al principi era el vehicle per editar els seus tracks i els seus famosos edits, però va evolucionar fins a convertir-se en un dels labels més importants en l’àmbit mundial. La seva orientació és eclèctica i en ell hi ha sons que van des del house fins al techno i els breaks heretats del hardciore rave britànic. A Feel My Bicep ha editat gent com Snadboards, Hammer, Brame & Hamo, Brassica i per suposat els mateixos Bicep.

Junt amb ‘Avantguarda’ completen el programa les seccions d’Actualitat’, on es poden escoltar els darrers treballs de gent com Blueprint, Prospa, Chrissy Dense & Pika o Mall Grab i ‘Clubbing’ amb tota l’actualitat nocturna de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: