El Liceu ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal aquest dijous amb el doble programa ‘Cavalleria rusticana / Pagliacci’. Abans de l’estrena, el Gran Teatre del Liceu ha organitzat diverses activitats.

D’una banda, el vestíbul històric del teatre s’ha omplert de nadales amb el cor infantil Musica’s Choir. L’actuació ha estat protagonitzada per una seixantena de cantaires, d’entre 11 i 14 anys, de l’Escola de Músics del Raval. El concert ha començat a les 19 h i s’ha celebrat al voltant d’un gran arbre de Nadal que presidirà aquest espai de l’edifici durant totes les festes. Durant més de mitja hora, els cantaires han interpretat nadales tradicionals com ‘El noi de la mare’, ‘Santa nit’ i ‘Ja és Nadal’.

La nova façana del teatre s’il·lumina per Nadal

La d’aquest dijous també ha estat la nit de l’encesa de llums de Nadal de la nova façana del Liceu. És la primera vegada que s’ha pogut veure il·luminada des que es va realitzar la intervenció que va permetre recuperar la del 1874 d’Oriol Mestres. Fins al 6 de gener, s’il·luminarà de blau, fent servir llums LED de baix consum energètic.