Fa uns mesos el teníem a l’altra banda del telèfon. Però ara, per fi, l’hem pogut tenir presencialment. Ciccio, d’origen argentí i criat a Madrid, presenta nova música i ens la porta a betevé, on, com sempre, construïm la biografia a través de la música que l’ha inspirat: artistes tan diversos entre si com Amaral, A-ha i Sebastien Tellier.

Axel Lesan tot just acaba de sortir de l’ou, fa poc que ha començat a pujar vídeos a YouTube, primer versionant temes dels seus ídols i ara ja provant els seus propis. L’asseiem una estona amb Ciccio per veure quins consells pot donar-li, i coneixem una mica més aquest nou talent.

Des de l’escena del transformisme ens arriba Personaje Personaje, artista d’identitats múltiples i variants que parteix sempre de la investigació. Així, les seves obres performàtiques són una mena d’estudi lligat a la psicologia, des d’on parla de migració, identitat i, més recentment, parentesc. La seva selecció musical més pop inclou ‘Grown woman’ (Beyoncé) i els sons més caribenys de ‘Sweat (A lala lala long)’ i ‘I like it’.

L’Alvie ens recomana l’artista gallec Sen Senra, que acaba de publicar nou àlbum, i abans d’acomiadar-nos connectem amb Ruben Antón, “alma mater” del projecte “Drag is burning”, que ens parla d’una exposició que no us podeu perdre: fins al 7 de desembre al bar La Federica, al Poble-sec!

A més, us volem anunciar que sortegem dues entrades per veure Mariah, la del ‘Perreito’, a Instagram Stories de betevé: @betevecat

Tot això, i més, us espera a l’’Habitació 910’ de betevé. Hi entreu?