Rosalia

Concert de Rosalía

Dies: dissabte, 7, i diumenge, 8 de desembre

Lloc: Palau Sant Jordi

Hora: 21 h

Com arribar: consulteu les diverses opcions

Indicacions: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats de la mare, el pare o el tutor legal.

Disponibilitat: ENTRADES ESGOTADES PER ALS DOS CONCERTS

Rosalía oferirà dos grans concerts aquest cap de setmana, el 7 i 8 de desembre, al Palau Sant Jordi (i el 10 de desembre al Wizink Center de Madrid). La cantant de Sant Esteve Sesrovires coronarà la temporada en què s’ha convertit en una de les grans estrelles de la música internacional amb què serà el primer concert com a protagonista única en un gran recinte de Barcelona.

L’artista va oferir el seu primer bany de masses a Catalunya durant el Primavera Sound el mes de juny passat en el marc de la gira del disc “El mal querer”. Un dels grans èxits d’aquest any ha estat el videoclip ‘Con altura’ amb J Balvin, que li ha valgut dos premis MTV. El seu tema, ‘Yo x ti’, també va triomfar arreu del món, així com la cançó en català ‘Milionària’, una de les més reproduïdes a YouTube l’estiu passat.

Tot plegat l’ha convertit en la gran triomfadora i Rosalía s’ha consolidat com a fenomen musical a escala internacional regnant a la gala dels Grammy Llatins a Las Vegas. El segon disc de la cantant, ‘El mal querer’, es va endur cinc de les set estatuetes a les quals aspirava en la cerimònia de la indústria de la música llatina.

Quan Rosalía va ser a betevé