rosalia

Rosalía

ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2018 en la categoria de música. L’Ajuntament de Barcelona li ha atorgat aquest premi per la creació del disc ‘El mal querer’, on hi ha el seu gran hit ‘Malamente’. El jurat, format per Benet Casablancas, Olga Àbalos, Guillem Arnedo, Sira Hernéndez i Lluís Nacenta, li ha atorgat per unanimitat per aquest disc i ha destacat la capacitat innovadora, qualitat i transversalitat artística de Rosalía així com la vinculació amb espais formatius, d’exhibició, experimentació i de producció de Barcelona.

Rosalía i ‘Los Ángeles’, el seu primer àlbum

L’àlbum més conegut de Rosalía és ‘El mal querer’, però realment el primer treball de Rosalía va ser ‘Los Ángeles’. Rosalía va venir a l’Àrtic acompanyada de Raül Fernández ‘Refree’ per presentar el disc. Aquí, Rosalía, parlant en català, va explicar els seus inicis abans de fer-se mundialment famosa.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Rosalía, presenta disc en català, a l’Àrtic” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/artic-entrevista-a-rosalia-i-raul-fernandez-refree/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

rosalia

En la mateixa categoria el jurat ha fet una menció especial a l’editorial Acantilado per la seva tasca continuada en benefici de la publicació i divulgació de la cultural musical.

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat els Premis Ciutat de Barcelona corresponents a l’any 2018 i ha premiat a una vintena d’entitats, investigadors, artistes i autors han estat mereixedors d’aquests guardons, que reconeixen les principals aportacions a la ciència, la tecnologia, la cultura i les arts.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Premis Ciutat de Barcelona 2018-2019. Tots els guardonats” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/premis-ciutat-barcelona-2018-2019-guardonats/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Rosalía és betevé

La nova imatge de betevé el mes de gener de l’any 2017 es va associar amb el perfil de Rosalía, una artista emergent que representava una figura cultural amb molta projecció a Barcelona. La cantant va ser la portada de l’especial en paper que va llançar betevé per anunciar la nova marca. En aquest període s’ha convertit en una icona musical a nivell internacional.