“Mainline, passió i germanor. Amics units pel benestar general en els millors clubs de la teva ciutat. Des del 2017 buscant el millor per a tu i els teus”.

Quan algú comença el seu press kit amb frases com aquestes, t’adones ràpidament que estàs davant quelcom especial. Sens dubte el col·lectiu Mainline és especial, diferent i descarat. Qualitat musical, humor empordanès i moltes ganes de sacsejar l’escena són algunes de les premisses que alimenten aquest col·lectiu de joves DJ’s i productors catalans que han pres per sorpresa la nostra escena electrònica.
Mainline són Daniel 2000, Marcelo Pantani, John Heaven, JP Sunshine, Yung Prado, Nile Fee i Dir Diagonal i durant els darrers mesos els hem pogut veure als millors clubs i esdeveniments de Barcelona.
El seu darrer i genial moviment té forma de vinil i és un ep compartit entre diversos dels seus components sota el nom “Eines pel Club Ep”. La gent de Mainline s’acosten als nostres estudis perquè els entrevistem en un ‘Interviu’ que promet.

Avui a ‘Actualitat’ hem seleccionat els nous treballs de gent com Hunter / Game, Gorgon City, Gus Gus, Zimmer o Neil Cowley entre altres novetats del mercat discogràfic. I com és habitual a ‘Clubbing’ tota la informació de l’escena de clubs de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: