Dimecres, 14 de juliol, a partir de les 20 h, betevé i les televisions adherides a la Xarxa de Televisions Locals emeten en directe el concert Essencials des dels Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Pau Casals, que impulsa aquest concert en commemoració de les víctimes de la covid i en homenatge a la tasca desenvolupada pel personal sanitari durant la pandèmia.

El concert va a càrrec de l’Orquestra Simfònica VOZES, formada per nens i adolescents que, sota la batuta del director i violoncel·lista veneçolà Pablo González, interpretaran obres de Mozart, Haydn i Brahms, entre d’altres.

L’acte disposarà dels parlaments de Pere Domingo, coordinador d’hospitalització de covid-19 de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Roser Torrents, infermera de l’UCI del mateix hospital.

Creat l’any 2004, VOZES és un projecte musical i social que treballa per a la integració i cohesió de nens i adolescents, proporcionant-los formació musical. En l’actualitat, en aquesta escola participen més de mig miler de nens de Barcelona i Madrid.

Atenció, les entrades al concert estan exhaurides. Podeu seguir-lo en directe amb betevé a la televisió, Movistar+, web i a l’aplicació.

Descarrega’t l’aplicació de betevé