Un total de 12 quadres rosa contra el càncer de mama, un per cada mes de l’any, amb el color rosa com a gran protagonista. Aquesta és la iniciativa de la pintora Inés Valls per recaptar fons per donar suport a les afectades per aquesta malaltia. El rosa és el color associat a la lluita contra el càncer de mama i també el protagonista de l’estudi Rosa Palo, situar a tocar del recinte de Palo Alto, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. Les làmines són de 100 per 70 centímetres, surten a la venda per 200 euros i tot el que recapti l’artista anirà a parar a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

El color rosa contra el càncer de mama a través de la pintura

L’artista explica que amb el rosa vol transmetre alegria, força i energia i aconseguir que la persona que miri les seves obres rebi tots aquests sentiments a través de la pintura.

Ara ha posat el seu art a disposició de l’ajuda en el tractament del càncer de mama amb una nova sèrie anomenada “Càpsula Rosa”. El rosa és l’eix de les 12 làmines, una per cada mes de l’any. Destaquen també pels tocs amb pigments daurats i platejats.

La pintora donarà el total de la recaptació de la venda dels quadres a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. L’entitat treballa donant suport i acompanyant en tot el procés tant les malaltes com els familiars amb la idea de cobrir totes les necessitats que puguin tenir. La iniciativa també ha de servir per conscienciar les dones sobre la importància de fer-se una mamografia cada any.