temps cavalcada reis 2019 barcelona

Teniu dubtes de quin temps tindrem per la cavalcada de Reis 2019 a Barcelona? Els mapes indiquen que, de moment, no tindrem cap entrebanc meteorològic per a rebre als Reis d’Orient. El pailebot Santa Eulàlia arribarà a port amb una mar encalmada i amb un bon sol. La temperatura a aquella hora de la tarda al Moll de la Fusta no arribarà als 15ºC, però per ben poc, amb poc vent i amb un ambient relativament confortable si anem mitjanament abrigats.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Recorregut de la Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/recorregut-cavalcada-reis-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La cavalcada, amb més abric

Un cop marxi el sol la temperatura caurà en picat, per bé que no s’espera tant de fred com els darrers dies. A les 18 h la temperatura es mourà al voltant dels 11-12ºC al carrer del Marquès de l’Argentera. Com és normal, la temperatura anirà baixant amb el pas de les hores, però el descens de la temperatura quedarà compensat durant bona part de la cavalcada per la seva incursió al centre de la ciutat, on la temperatura ja acostuma a ser una mica més alta que arran de mar.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El nom dels tres Reis Mags, en català correcte” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/reis-orient-noms-catala/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Així, els 10-12ºC es mantindran ben bé fins passada la plaça de la Universitat i serà a partir d’aleshores quan la temperatura tirarà avall de manera més decidida, a mesura que el seguici avanci pel carrer de Sepúlveda i, especialment, en arribar a la plaça d’Espanya i avinguda de la Reina Maria Cristina, un espai molt més obert i proper a Montjuïc, més arbori, i lloc on la temperatura podrà baixar amb molta facilitat per sota dels 10ºC, amb una mica més de vent, cosa que accentuarà la sensació de fred.

El consell: abric i bufanda

Seran temperatures no especialment baixes, però donada l’espera (que acostuma a ser llarga) i l’hora del vespre, és més que recomanable anar ben abrigat. Si aneu al tram final, uns guants potser també us faran servei. Recordeu també que la temperatura és més baixa arran de terra que no a metre i mig, amb la qual cosa no us descuideu de protegir els peus amb uns bons mitjons.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tortell de Reis, les postres tradicionals del dia de Reis” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/tortell-reis-recepta/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Les cavalcades del costat Besòs, més fredes

Si decidiu optar per una de les cavalcades de barri, us caldrà més abric especialment als barris que toquen més al costat Besòs i muntanya. En aquest sentit, Baró de Viver, la Trinitat, Bon Pastor, Sant Andreu, Montbau, Sant Genís dels Agudells o la Marina, s’entreveuen com les més fredes i els llocs on més ràpid es baixarà dels 10ºC.