bo cultural jove 2022

L’organització del Canet Rock ha fet 22.330 test d’antígens, on s’han detectat 152 positius. El festival assegura haver fet un “dispositiu sense precedents” per recuperar els actes multitudinaris amb seguretat. Es tracta del primer esdeveniment que agrupa 20.000 persones des de l’inici de la pandèmia.

El festival forma part d’una prova pilot supervisada per la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses per esdeveniments multitudinaris. Durant els concerts també s’han repartit mascaretes FFP2 entre tots els assistents.

Els test d’antígens eren obligatoris per poder accedir al recinte de concerts i es van fer en 15 punts de testatge diferents. Un dels punts de vacunació va ser l’Estació del Nord, on es van poder veure llargues cues durant tot el matí del dissabte. Barcelona ha estat la zona amb més positius, amb 48 del total de 152.

El Canet Rock, un altre concert multitudinari sense distàncies

El Canet Rock forma part d’un estudi observacional de la Fundació de Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses per poder celebrar esdeveniments massius. També han format part d’aquest estudi les proves pilot de la Sala Apolo i el concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi. A data d’avui, aquests concerts de prova amb mesures de seguretat s’han considerat exitosos.

La direcció del festival diu estar “orgullosa de poder contribuir a recuperar el pols de la música en directe“, així com celebren “participar en una prova que pot consolidar la tornada a la normalitat”.