Iniciem temporada amb canvis estratègics per a betevé, amb l’objectiu de posicionar-nos com a mitjà referent sobre Barcelona. El nou projecte es desplegarà progressivament en les diverses pantalles i suports del mitjà de comunicació públic de Barcelona.

En aquesta primera fase, destaquem una aposta clara pel directe, amb una gran franja estable de televisió en viu de 13.30 a 21.30 h, i nous continguts per saber i entendre què passa a Barcelona en qualsevol moment.

betevé sempre hi és quan passen coses a Barcelona, observadora de la seva realitat als barris i del seu dia a dia, i amb cobertures especials dels esdeveniments més significatius de la ciutat. Des dels fets noticiables d’última hora fins al batec de la cultura en totes les seves formes. 

A continuació et detallem les novetats que completen l’oferta de continguts de betevé per a la temporada 2022-2023, que comença dilluns, 5 de setembre, a la televisió, la ràdio, el web, l’aplicació mòbil i les xarxes socials. Destaquem:

 • Aposta clara pel directe a la televisió, amb una gran franja estable en viu de 13.30 a 21.30 h, per explicar l’actualitat informativa, cultural i esportiva de la ciutat.
 • Un redisseny global del web que millora notablement l’experiència d’usuari i la velocitat de càrrega de la pàgina.
 • L’estrena de la skill de betevé per a dispositius Alexa.

T’expliquem tots els detalls de l’oferta de continguts de betevé per canals a partir del 5 de setembre:

Televisió | Aposta clara pel directe a la televisió, amb una gran franja estable en viu de 13.30 a 21.30 h

L’aposta per l’actualitat informativa es reforça amb una ampliació de la durada de l’edició migdia de ‘btv notícies’, presentat per Sandra Mestres, que s’emet de dilluns a divendres, de 13.30 a 14.30 h. L’informatiu inclou també l’actualitat esportiva, amb Jordi Montalbo; l’actualitat dels barris, amb Àngels Planagumà, i la informació meteorològica, amb Marcos Amores. 

L’edició dels caps de setmana, amb Laura López, continua durant mitja hora i s’emet els dissabtes i diumenges, a les 14 h i a les 20 h.  

També torna el ‘bàsics’, l’espai d’actualitat barcelonina dirigit i presentat per Eva Arderius, que s’emetrà en la seva franja habitual de 20 a 21.15 h. Abans, a les 19.30, podràs veure l’edició vespre del ‘btv notícies’ presentada per Dani Clavera.

A partir del dimarts 27 de setembre s’obre la ‘Plaça Tísner’, dirigit per Gabriela Grífol i presentat per Laurà Sangrà. Una nova franja en directe, de dilluns a dijous, de 17 a 19 h, que serà punt de trobada dels professionals de la cultura i de les arts amb entrevistes, actuacions musicals, tertúlies, col·laboracions i connexions per saber l’última hora cultural de Barcelona.

L’oferta de continguts esportius en directe combina l’emissió de programes amb la cobertura puntual d’esdeveniments esportius de ciutat, amb una oferta de més de 10 hores de continguts en directe a la setmana:

 • La porteria’: la tertúlia de futbol de betevé, amb Pitu Abril. De dilluns a divendres, de 14.30 a 15.30 h.
 • btv esports’: l’actualitat esportiva de Barcelona, amb Sergi Cebrián i Carles Molet. Dissabtes i diumenges, de 20.30 a 21.15 h.
 • ‘En joc’: multiretransmissions i seguiment en directe de l’actualitat de l’esport català. Dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges, de 12.30 a 14.30 h.

En el calendari d’esdeveniments esportius de ciutat tenim previst transmetre en directe, a hores d’ara, aquestes proves: 

 • La Cursa de la Mercè: diumenge 18 de setembre, a partir de les 9 h. 
 • El Barcelona Triathlon 2022: diumenge 9 d’octubre, a partir de les 8 h. Una transmissió de més de sis hores que oferirà íntegrament la prova: des del primer participant que surti fins al darrer que arribi a la meta. 

Completen l’oferta de televisió els formats: 

 • Via 15’: l’actualitat metropolitana. De dilluns a divendres, a les 19 h. 
 • ‘Notícies en Xarxa’: actualitat informativa. De dilluns a divendres, a les 7.30 h.
 • Retrats’: entrevistes. Dijous, a les 23.30 h. 
 • Habitació 910’: música pop, amb Jordi Chicletol. Divendres, a les 17 h.  
 • Doc’s’: documentals, amb Núria Dias. Dissabte, a les 17 h. 
 • Catakrac’: continguts infantils. Dissabtes, a les 8 h, i diumenges, a les 9 h. 
 • Va passar aquí’: història de Barcelona. De dilluns a dijous, a les 21.20 h.  
 • L’acurada selecció de cinema de betevé, com sempre, sense interrupcions publicitàries. Cada dia, a partir de les 22 h, emetrem dos llargmetratges. 

Pots consultar tots els detalls de la graella de televisió al web. 

‘Originals’ integra al web el servei a la carta de betevé i la pàgina de programes sota un únic concepte per facilitar els usuaris la cerca de continguts.

Pòdcasts 

betevé amplia i consolida l’oferta de pòdcasts amb l’emissió d’una vintena de títols als quals se n’afegiran de nous al llarg de la temporada. A continuació et fem cinc cèntims del que hi podràs trobar:

Novetats a partir d’octubre: 

‘Els imprescindibles amb TeatreBarcelona’ 
Andreu Rami i Rubén Garcia ens descobreixen tota l’oferta teatral de Barcelona amb convidats del món el teatre en un pòdcast dinàmic, divertit i ple de sorpreses. Una coproducció de TeatreBarcelona i betevé.

‘Tacet’ 
La il·lustradora Clara-Tanit Arqué i la música i professora de viola Diana Franov ens donen claus perquè visitar un museu amb criatures no sigui un avorriment. Un pòdcast d’El Culturista i betevé

‘Khurasana’ 
Pòdcast sobre infermeria i el fet de cuidar, des d’una òptica qualitativa i d’experiències viscudes en primera persona. Presentat per Raquel Borrell Memba, infermera i antropòloga, i Amaranta Fuenmayor Díaz, infermera i periodista. 

Nous capítols en format pòdcast i videopòdcast (*): 

Aviat estrenarem pòdcasts de temàtiques ben diverses, com infermeria, criança, periodisme, emprenedoria, humor i llengua catalana, entre d’altres.  

Pots consultar la graella de l’emissió de ràdio a la FM i l’oferta digital de pòdcasts

Digital | Redisseny global del web i estrena de la skill per a Alexa de betevé 

betevé llença un redisseny global de beteve.cat

Una aposta decidida per oferir als usuaris una mirada més ordenada i clara dels continguts digitals del mitjà de comunicació públic de Barcelona. 

El disseny ofereix una manera de navegar més neta, senzilla i posa al centre del disseny els usuaris, que percebran també una millora substancial en els temps de càrrega del web.  

També estrenem la skill per a Alexa, fet que permetrà als usuaris accedir a l’oferta de continguts de betevé. 

Qualsevol dispositiu que funcioni amb tecnologia Alexa, l’assistent de veu d’Amazon, pot activar aquesta nova funcionalitat amb la instrucció “Alexa, entra a betevé”

Alexa et proposa diverses opcions: mirar la televisió, o  escoltar la ràdio o  les notícies. En aquesta guia trobaràs informació més detallada sobre com funciona la skill de betevé per a Alexa. 

Si us plau, deixa’ns comentaris i/o ressenyes perquè puguem millorar el servei tenint en compte la teva experiència.

Properament | La Mercè i molt més 

Ben aviat et podrem confirmar la cobertura de les festes de la Mercè. Del 23 al 26 de setembre, i en tots els canals de betevé, podràs veure el més significatiu de les festes de Barcelona en directe. No hi faltaran, com sempre, el pregó, el Toc d’inici, les jornades castelleres i les activitats de carrer, concerts, etc. 

D’una altra banda, aquesta temporada celebrarem efemèrides de dos programes icònics de betevé,bàsics’ i ‘Va passar aquí’, que assoliran les 1.000 emissions. 

També és una temporada en la qual, després de dos anys de pandèmia, reobrim a la ciutadania betevé amb la represa de dos projectes: 

 • Les visites escolars. Reprenem les visites escolars a les instal·lacions de betevé després de dos cursos aturades amb motiu de la pandèmia. Les visites es podran reservar a partir de l’1 de setembre a través del Programa d’activitats escolars de l’Ajuntament de Barcelona i començaran el 5 d’octubre.
 • El 48h Open House Barcelona. betevé torna al festival d’arquitectura amb visites guiades gratuïtes a les seves instal·lacions al Poblenou previstes per al dissabte 22 d’octubre, de 10 a 19 h. Quan tinguem més detalls al respecte, els compartirem a través dels perfils socials de betevé

Com mirar betevé? En directe i a la carta

Els continguts de betevé estan disponibles en totes aquestes plataformes:

En directe

Streaming televisió
Streaming ràdio
Movistar+ | Canal 166

A la carta

Originals betevé
Pòdcasts
Aplicació disponible per iOS i Android
Google Podcast
Amazon Music
Spotify
YouTube