El Triatló de Barcelona 2022 ja té una data marcada al calendari: el diumenge 9 d’octubre. La prova torna a celebrar-se en l’època habitual, la tardor, i recuperarà totes les modalitats disponibles per disputar-la que hi havia abans de la pandèmia. El Barcelona Triathlon del 2022 aspira a reunir més de 3.000 atletes que participaran en un triatló que, com és tradicional, es desenvoluparà principalment a la façana marítima de la ciutat, la platja de la Mar Bella i el CEM la Mar Bella. betevé transmetrà en directe el Triatló de Barcelona 2022 d’inici a fi, en un programa especial de sis hores.

A continuació t’oferim una guia completa amb tota la informació sobre el Triatló de Barcelona 2022: horari, modalitats disponibles, el possible recorregut i tot el que cal saber sobre la prova.


Què vols saber sobre el Barcelona Triathlon 2022?


Informació pràctica del Triatló Barcelona 2022

  • Data: 9 d’octubre del 2022.
  • Hora: 8 h (fins a les 14 h), pendent de confirmació oficial.
  • Sortida i arribada: Platja de la Mar Bella i CEM la Mar Bella.
  • Transport públic: el millor és fer servir el metro perquè hi haurà afectacions de trànsit.

Modalitats del Barcelona Triathlon 2022

El recorregut de la prova tindrà tres distàncies diferents per a tots els nivells:

  • Triatló olímpic (1.500 metres en natació / 40 quilòmetres en ciclisme / 10 quilòmetres en la cursa a peu).
  • Esprint (750 metres en natació / 20 quilòmetres en ciclisme / 5 quilòmetres en la cursa a peu).
  • Superesprint (350 metres en natació / 10 quilòmetres en ciclisme / 2,5 quilòmetres en la cursa a peu).

A més a més, hi haurà l’opció de fer el Triatló de Barcelona en tres versions: individual; en relleus, és a dir, tres persones i cadascuna d’elles fa una disciplina (ciclisme, atletisme i natació), i en parelles, fent alhora el recorregut dos atletes.

Recorregut del Triatló de Barcelona 2022

El Triatló de Barcelona 2022 encara no té recorregut oficial. Ara bé, el circuit serà molt semblant al de les darreres edicions. La prova a l’aigua es farà a la platja de la Mar Bella, just davant del CEM la Mar Bella. El ciclisme, com cada any, serà un circuit pel litoral marítim barceloní que podria enfilar fins pràcticament el Fòrum i acabar tocant l’avinguda Diagonal. La cursa atlètica transcorrerà per les platges de Barcelona i és possible que acabi pujant pel passeig de Picasso fins al carrer de Pujades.

Com fer les inscripcions del Triatló de Barcelona 2022

Les inscripcions per al Triatló de Barcelona ja estan obertes en totes les modalitats. Per fer-ho, només cal que entris en aquest enllaç on podràs buscar la inscripció que més s’adequa a les teves necessitats.

Preus de les inscripcions del Triatló de Barcelona 2022

Els preus varien tot depenent de si es fa la prova de forma individual, per parelles o grups. La inscripció més barata és la de la modalitat d’Esprint i val 42 euros. La més cara, la de grups en la modalitat olímpica que val 135 euros.

On es recull el dorsal?

El dorsal del Triatló de Barcelona 2022 es podrà recollir el 7 i 8 d’octubre a la TriExpo. Tot el material necessari per participar al Barcelona Triathlon 2022 es recollirà també en la zona destinada a aquest efecte a Tri Expo, dins dels horaris establerts en el programa. L’organització proporcionarà un dorsal, adhesius per a la bici i casc, un casquet de natació, una polsera i un xip a tots els participants.