Qualsevol dispositiu compatible amb Alexa, l’assistent de veu d’Amazon, pot activar aquesta nova funcionalitat amb la instrucció “Alexa, entra a betevé” gràcies a la skill de betevé feta a mida per a aquests dispositius, tinguin pantalla o no. Com funciona la skill d’Alexa de betevé?

El funcionament és molt senzill. Te’l detallem pas a pas:

 1. Per començar, digues: “Alexa, entra a betevé”
 2. Quan s’iniciï la skill de betevé, Alexa t’oferirà les opcions disponibles: escoltar la ràdio, mirar la televisió o que et llegeixi les notícies. 
 3. Digues-li què vols fer exactament:
  1. “Alexa, posa la ràdio”, “la ràdio en directe” o “escoltar betevé”.
  2. “Alexa, posa la tele”, “la tele en directe” o “veure betevé”.
  3. “Alexa, les notícies”, “escoltar les notícies”. 
 4. Per sortir de la skill, digues “cancel·la” en qualsevol moment.
 5. Si tens dubtes, digues “ajuda” en qualsevol moment.

També pots escoltar el pòdcast ‘Jazz it’ i, si tens un dispositiu amb pantalla, veure el ‘Dibuixacontes’

Beti, la IA que posa veu a la skill de betevé  

Beti és el nom de la IA que assisteix betevé per fer-te arribar informació a través de la veu. És la veu neuronal en català que et respondrà quan invoquis la skill d’Alexa de betevé

La skill de betevé, a tots els dispositius compatibles amb Alexa

La skill de betevé està disponible a tots els dispositius compatibles amb Alexa, entre d’altres, “wearables” com auriculars i rellotges. 

A poc a poc, la skill incorporarà més opcions disponibles, te n’anirem informant a mesura que creixi a través dels perfils socials de betevé a Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin. Si tens comentaris i/o ressenyes al respecte que ens ajudin a millorar el servei tenint en compte la teva experiència, t’agrairem molt que ens els facis arribar a través de xarxes o bé de la mateixa skill