Fruit d’una acord amb la XAL, aquest diumenge betevé ha participat a La Marató de la Televisió de Catalunya, així com altres mitjans locals. Enguany, la fundació ha dedicat la campanya a la recollida de donatius per la investigació de la covid-19, una pandèmia que afecta tothom.

Aquesta ha estat la primera vegada que betevé participa amb la fundació de La Marató. Ho ha fet amb la intervenció de dos equips de la casa. D’una banda, la directora i presentadora de ‘bàsics’Eva Arderius, ha connectat en directe des de l’Hospital Vall d’Hebron per compartir un repte de l’associació Amics de la Bici i el campió del món de bicitrial Ot Pi.

Eva Arderius participa La Marató

D’altra banda, el periodista d’informatius de betevé Guillem Martínez ha presentat un reportatge sobre l’elaboració d’un mural solidari que l’artista Philip Stanton ha pintat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, representant el personal sanitari en aquesta època de crisi.

L’objectiu d’enguany és complir reptes per aconseguir fons per seguir investigant sobre la covid-19, que a Catalunya ja ha deixat 16.583 morts i 339.050 positius des de la irrupció del virus.