betevé donarà cobertura a activitats a Barcelona de La Marató de TV3 per la covid-19, que tindrà lloc el 20 de desembre amb l’objectiu de divulgar, sensibilitzar i impulsar la recerca biomèdica.

Eva Arderius, en directe des de l’Hospital Vall d’Hebron amb l’Ot Pi

La directora i presentadora de ‘bàsics’, Eva Arderius, connectarà en directe des de l’Hospital Vall d’Hebron el dia de La Marató per compartir un repte llençat per l’associació Amics de la Bici i el campió del món de bicitrial Ot Pi. El pilot intentarà pujar les escales exteriors de l’edifici de l’hospital infantil en menys de cinc minuts. Ho aconseguirà?

Un reportatge del periodista Guillem Martínez, des de l’Hospital de Sant Pau

El periodista d’informatius de betevé Guillem Martínez farà el seguiment de l’elaboració d’un mural solidari que l’artista Philip Stanton pintarà a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona per La Marató. Estudiants del centre de disseny BAU l’ajudaran a pintar aquest mural, que constarà de 10 peces que simbolitzaran els valors que representen el personal sanitari en aquesta època de crisi.

Gràcies a l’acord de la XAL, betevé col·labora amb La Marató, així com també ho fan altres mitjans locals com Canal Reus TV, ETV, Lleida TV, Penedès TV, TV Girona i TV del Ripollès.