L’Ajuntament ha impulsat la iniciativa Barcelona, ens en sortirem, que consistirà en una vintena d’actuacions musicals en terrats i balcons de Barcelona el dia 9 de maig a les 18 h, que es retransmetran per betevé.

Els artistes que hi actuaran seran Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García, Antonio Orozco, Amaia, Stay Homas, que s’han viralitzat durant aquest confinament amb la seva cançó “Gotta be patient‘, Marina Rossell o Maria del Mar Bonet, entre d’altres. El concert estarà presentat per Andreu Buenafuente i Clara Segura. Les actuacions s’enregistraran i s’emetran el 9 de maig.

Cada artista interpretarà un tema

i el concert finalitzarà amb una actuació especial. El repertori dels artistes girarà al voltant de la superació, la cooperació i la força col·lectiva, en una mostra d’estima dels artistes cap a la ciutat. El concert s’enregistrarà amb drons i acabarà a les 20 h coincidint amb l’aplaudiment diari al personal sanitari.

El PP critica que el govern es gasti 200.000 euros en la producció del concert

Des del Grup Municipal del PP han valorat positivament la idea de fer un concert però han criticat que el govern de Colau destini 200.000 euros a la producció de l’esdeveniment, que es retransmetrà en directe. El regidor del grup, Oscar Ramírez, ha preguntat perquè s’ha encarregat la producció del concert a Mediapro i el Terrat.

https://twitter.com/oramirezlara/status/1255881508625276930