L’Auditori ha anunciat que dona per acabada la temporada 2019-2020. En un comunicat, explica que “davant la impossibilitat de continuar amb la programació prevista a causa de la crisi de la covid-19”, ha decidit cancel·lar tota la seva activitat i posar fi a la temporada. I explica que continuen oferint contingut en línia a través de la plataforma digital de l’equipament.

El centre informa que aquest dimecres ha iniciat el procés per retornar l’import de les entrades i abonaments dels concerts afectats, tot i que avisa que la gestió s’allargarà uns dies (fins a 30) “per al gran volum de persones afectades per les cancel·lacions”. I demana als compradors que facilitin un correu electrònic per poder-s’hi comunicar, ja que no és possible l’atenció presencial.

El retorn de les entrades serà de la manera següent:

. Entrades per a concerts afectats: si la compra es va fer per internet l’abonat rebrà la devolució automàtica de l’import directament a la targeta de crèdit. Si la compra es va fer a la taquilla es rebrà un correu electrònic en què es demanarà al comprador que faciliti un número de targeta de crèdit per retonar-li els diners.

. Abonaments: si el pagament es fa per domiciliació bancària, l’abonat no cal que faci res (L’Auditori  farà la devolució al compte bancari). Si el pagament es va fer en efectiu o amb targeta de crèdit, es rebrà un correu electrònic demanant un número de targeta per fer l’ingrés.

. Targeta regal. Si es van comprar entrades utilitzant una targeta o un xec regal, L’Auditori retornarà l’import a la targeta regal i se n’ampliarà la vigència perquè es pugui bescanviar la propera temporada.

Consulta totes les cancel·lacions d’espectacles de teatre, musicals i festivals aquí.