Els terrassencs Doctor Prats se sumen a la iniciativa que ja han tingut altres artistes de fer una cançó per al confinament. En aquest cas, han fet una versió confinada del seu tema ‘Al final tot anirà bé’, que pertany al seu tercer i últim disc “Venim de lluny”.

Aquesta cançó de Doctor Prats té un títol molt semblant al tema ‘Tot anirà bé’, de Joan Dausà, i podria acabar convertint-se també en una mena d’himne del confinament. Segons afirma la banda, el tema “és un crit a l’esperança i la superació en aquests moments on la vida ens està posant a prova tant en l’àmbit social com personal. Una cançó del tot necessària per unir en una sola veu que estarem bé i que ens en sortirem. Guanyar és seguir lluitant“.

Doctor Prats i Stay Homas

Guillem Boltó, trombó i veu de Doctor Prats, ja estava fent música a casa des que va començar la crisi del coronavirus. Juntament amb membres del grup Buhos va crear Stay Homas, un grup confinat que va néixer com un joc gravant cançons al terrat de casa seva i que s’ha acabat convertint en un projecte real. Ja tenen més de 325.000 seguidors a Instagram (@stay.homas) i ja han anunciat un primer concert (es van esgotar les entrades en només 30 minuts) que s’hauria de celebrar el 31 de juliol a la Sala Apolo. Això, sempre i quan el confinament ho permeti, és clar.

A més, Doctor Prats també va participar en la versió col·lectiva que va fer Miki Núñez del seu tema ‘Escriurem’, amb l’objectiu de donar suport a la iniciativa #JoEmCorono, per la lluita contra el coronavirus.

Doctor Prats i Maria Rovira junts pel DID2020

Amb motiu del Dia Mundial de la Dansa, els terrassencs es van ajuntar amb la ballarina i coreògrafa Maria Rovira per fer un homenatge a la dansa precisament amb aquesta versió d’ ‘Al final tot anirà bé’. La cançó va servir de banda sonora a una complexa coreografia feta per diversos ballarins des dels seus confinaments arreu del món. Entre els ballarins que hi participen, hi ha David Yudes, l’únic professional català que ha arribat a ser solista del Royal Ballet de Londres i que ha rebut diversos premis internacionals. A més d’ell, al vídeo hi actuen ballarins del Béjart Ballet Lausanne, del Ballet Contemporani del Teatre San Martín, Acosta Dansa, de The Norwegian Opera & Ballet i d’It Dansa.