Andrea Motis ha ofert aquest dijous a la nit al Coliseum un concert ben diferent del que ens té acostumats. En el marc del San Miguel Mas i Mas Festival ha ideat un espectacle únic d’homenatge al swing, un gènere que la captiva des de fa anys. De fet, per a ella ha estat un concert molt especial perquè s’ha fet acompanyar de dos dels seus músics preferits d’aquest estil de música que va regnar a les sales de ball els anys 20 i 30, el clarinetista Allan Vache i el trombonista John Allred. “És un concert molt especial perquè és tot música nova, nous arranjaments i uns solistes boníssims que t’influencien i et donen alegria”, ha explicat Motis a betevé.

L’Andrea Motis Swing Tribute és un concert que és difícil que es pugui repetir ja que és costós i en aquesta ocasió s’ha pogut dur a terme aprofitant l’empenta del festival Mas i Mas. “És un espectacle molt difícil de repetir perquè hi ha músics que venen de fora, cal un gran espai i en aquest cas, hi ha hagut un gran festival al darrere. No ho puc fer en el meu dia a dia”. Malgrat això, Motis ja ha rebut alguna proposta de l’estranger per mirar de portar-lo a d’altres ciutats europees.

A més de Vache i Allred, Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi han completat la banda i, junts, han interpretat peces com ‘No regrets’, ‘Lazy river’ o ‘Sugar’. També hi ha hagut lloc per al ball: El claqué de les The Ground Sisters i una parella de ballarins de lindyhop de l’escola de ball barcelonina Swing Maniacs.