7 disfresses Halloween 2021

El Halloween 2021 s’acosta i arriba el moment de decidir quina serà la teva disfressa terrorífica per celebrar la nit del 31 d’octubre. Si encara tens dubtes i vols anar a l’última moda, aquí t’oferim una llista de les 7 disfresses que estan marcant tendència per a aquest Halloween 2021.

1. La disfressa d”El juego del calamar’, líder en vendes

‘El juego del calamar’, de Netflix, s’ha convertit en la sèrie de moda en poques setmanes. Segons les botigues de disfresses, l’uniforme vermell amb la màscara negra dels guardians de la sèrie seran els protagonistes indiscutibles del Halloween 2021. Si encara no tens la indumentària d’aquests personatges coreans, vigila perquè podries quedar-te’n sense.

Màscara de la disfressa El juego del calamar
Màscara de la disfressa ‘El juego del calamar’
Què fer per la Castanyada 2021 i Halloween a Barcelona?

2. La disfressa de ‘La casa de papel’: la cinquena temporada la manté a la llista

L’estrena de la cinquena temporada de la sèrie ‘La casa de papel’ ha fet que la indumentària dels seus protagonistes torni a estar de moda. Això sí, és menys popular que en anys anteriors. Si aquest Halloween vols fer por i convertir-te en Río, Tokio o Denver només has d’aconseguir una granota vermella i la màscara de Dalí.

Disfressa de ‘La casa de papel’ amb la granota vermella característica de la sèrie

3. Els zombis mai passen de moda

Què seria un Halloween sense les disfresses més clàssiques? Els zombis mai passen de moda i segons les botigues especialitzades en disfresses són una de les opcions més demandades per fer por la nit del 31 d’octubre. També pots fer-te-la a casa amb roba antiga. Només l’hauràs de trencar una mica i esquitxar-la amb pintura vermella per simular taques de sang. No t’oblidis d’un bon maquillatge!

Una dona disfressada de zombi amb un vestit brut i la cara maquillada amb pintura vermella

4. La disfressa de “Catrina” mexicana, una aposta segura

Les “Catrinas” repeteixen un any més com una de les disfresses més demandades per a la nit de Halloween. Si vols convertir-te en una calavera mexicana t’interessarà saber que el maquillatge és clau per aconseguir un resultat terrorífic.

Disfressa de catrina mexicana
Dona disfressada de “Catrina” mexicana

5. Torna la disfressa de ‘La purga’

L’estrena d’una nova entrega de la pel·lícula ‘La purga’ ha fet ressorgir les disfresses basades en aquest clàssic del cinema de terror. Al mercat tens una gran oferta de vestits i màscares.

Mascara La Purga
Màscara de la pel·lícula ‘La purga’

6. Les bruixes, la disfressa més nostrada per al 31 d’octubre

Les bruixes són una opció recurrent per a la nit de Halloween i aquest 2021 no és diferent. És, segurament, la disfressa més nostrada i arrelada a Catalunya. Les botigues de disfresses en tenen una gran varietat. Si vols ser una bruixa autèntica, no et poden faltar una escombra i un barret.

Disfressa infantil de bruixa
Disfressa infantil de bruixa

7. Harley Quinn es col·loca entre els més venuts

La disfressa de Harley Quinn s’ha col·locat entre les més venudes també gràcies a l’estrena de la pel·lícula ‘L’esquadró suïcida’. Si vols convertir-te en aquesta malvada de còmic per un dia, hauràs de dur dues cues i la jaqueta blava i vermella que l’acompanya.