juego calamar

La sèrie sud-coreana de Netflix ‘El juego del calamar’ s’ha convertit en un fenomen de masses en poques setmanes. Tothom en parla i el fet que quedin pocs dies per a la festa de Halloween 2021 ha fet augmentar l’interès per vestir-se, precisament, amb la disfressa d”El juego del calamar’ la nit del 31 d’octubre.

Són molts els qui volen convertir-se en un dels personatges de la sèrie i a pocs dies de la castanyada i Halloween, la disfressa de la ficció està arrasant a les botigues de disfresses i festa i ja és la més demandada per a aquest Halloween 2021.

Serà la disfressa del Halloween 2021?

Segons les botigues de disfresses, el xandall verd dels participants i l’uniforme vermell amb la màscara negra dels guardians de la sèrie seran els protagonistes indiscutibles del Halloween 2021. A Carnavalife, un establiment dedicat a la venda de disfresses, asseguren que en només un dia han venut una trentena de vestits i de màscares d’‘El juego del calamar’.

Disfressa El juego del calamar
La disfressa d”El juego del calamar’ que ven la botiga Carnavalife

Les cerques a Google per “disfressa juego del calamar” no paren de créixer

Des que va esclatar el furor per la sèrie ‘El juego del calamar’, les cerques a Google no han parat d’augmentar. Ja fa dies que la tendència de cerca de la ficció està en auge. Així es pot veure l’evolució de les consultes al cercador durant els últims 90 dies a Catalunya. Com es veu a la imatge, l’interès dels usuaris es manté.

A través de la mateixa eina, descobrim que les cerques relacionades amb la ficció se centren a trobar la disfressa d”El juego del calamar’, per comprar-la per internet o bé conèixer on trobar-la a les botigues de cara a Halloween.

Les cerques per “disfressa juego del calamar” es troben en augment els dies previs al Halloween 2021

Botigues de disfresses sense existències

‘El juego del calamar’ es va estrenar el 17 de setembre. La revolució que ha creat la sèrie en poc més d’un mes ha agafat desprevingudes algunes botigues de disfresses. A Welcome Fiestas, per exemple, expliquen que no en tenen estoc perquè quan van planificar Halloween aquesta ficció encara no havia saltat a la fama i per tant no n’havien demanat la indumentària. Tot i això esperen que els arribi de la Xina d’aquí a pocs dies.