Whatsapp

Els serveis de WhatsApp, Instagram i Facebook han registrat problemes tècnics durant unes hores aquest diumenge al migdia. Segons han confirmat webs de monitoratge com Down detector, les xarxes socials han caigut en diversos punts d’arreu del planeta.

Caiguda de WhatsApp

En el cas de WhatsApp, el portal indica que la caiguda s’ha produït poc abans de les 13 h i fins passades les 14 h, quan han rebut més alertes dels usuaris. En aquest cas, el gruix dels problemes s’ha detectat a Espanya, Itàlia i els països de l’Europa central. La incidència s’ha començat a resoldre poc després de les 15 h.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quan cau WhatsApp, sembla que s’acabi el món” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/ciencia-i-tecnologia/quan-cau-whatsapp-sembla-que-sacabi-el-mon/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

En el cas de Facebook, el pic més d’afectació s’ha produït poc després de les 14 h, quan el portal Down detector ha registrat prop de 15.000 alertes.

Facebook

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Viure sense internet, és possible?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/ciencia-i-tecnologia/internet-adiccio-xarxes-socials/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La companyia de Zuckerberg ja va registrar problemàtiques en el servei al mes de març de 2019 i el 2017 es va produir una caiguda similar de WhatsApp a la revetlla d’any nou.