imatge del cel de Barcelona

Augmenta la pressió perquè la capella de la Misericòrdia sigui pel CAP Raval Nord i no per ampliar el MACBA. Aquest dimecres, els CAP de la ciutat faran una aturada de 10 minuts, dos dies abans del ple municipal que ha de prendre una decisió. ‘El matí de Barcelona’ tracta el segon dia del judici del cas Maristes i debat també aquest dimecres l’estratègia comunicativa dels candidats a les eleccions municipals del 26 de maig.


Anàlisi de candidats del 26-M

Experts en comunicació política analitzen l’estratègia dels principals candidats a les eleccions municipals del 26 de maig. Quin d’ells està més present a Twitter? Quines són les seves promeses electorals “estrella”? De quina manera marquen perfil per fer-se conèixer entre l’electorat barceloní? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Aturada pel CAP Raval Nord

Els CAP de Barcelona fan una aturada de 10 minuts aquest dimecres per donar suport a l’ampliació del CAP Raval Nord a la capella de la Misericòrdia. Divendres, el ple ha de votar si la capella ha de ser per ampliar el CAP, com reclamen els veïns que l’han ocupat, o per ampliar el MACBA. En parlem amb Anna Romagosa, directora del CAP Raval Nord:


Cas Maristes

El principal acusat per abusos sexuals a l’Escola Maristes Sants-les Corts, Joaquín Benítez, ha assegurat que la direcció de l’escola va encobrir el cas del 1986, ja prescrit, i que el centre no va prendre cap mesura al respecte. En parlem amb Maria Jesús Larios, adjunta del Síndic de Greuges per a la defensa dels drets dels nens i dels adolescents:


L’actualitat a les xarxes

Twitter s’encén amb el tinent coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena, àlies Tácito, per haver renegat de la seva altra vida a les xarxes socials. Alguns usuaris recorden que, tot i negar-ho ahir davant del Suprem, fa un temps ho va admetre al diari ‘Público’, així que l’acusen de fals testimoni. Tot plegat, mentre 41 senadors francesos han signat un manifest denunciant la repressió contra l’independentisme i el president mexicà ha exigit disculpes al Papa i al rei Felip VI per la colonització d’Amèrica. Ens ho explica l’Àlex Solà:


Gimcana cultural

El Dia Mundial del Teatre, que se celebra aquest dimecres, i les principals recomanacions de la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: