tendències google maps barcelona

Si fa uns dies Google publicava les tendències de cerca més rellevants del 2021, ara ho fa amb les tendències a Google Maps de cara a aquest Nadal 2021. Quins són els llocs que més visitem durant les festes de Nadal a Barcelona? Què ens agrada menjar durant aquests dies i on ho fem? Totes aquestes dades, i també quina és l’hora més concorreguda a alguns establiments, queda registrat cada dia a Google Maps. I tot i que pot semblar que a les grans ciutats com Barcelona i Madrid ens movem de la mateixa manera, l’eina ens diu que no és així.

Tot i que la tradició gastronòmica i els àpats copiosos poden marcar la nit de Nadal, la nit de Cap d’Any i el primer dia del nou any, el cert és que ens encanta menjar (o si més no demanar) pizza també aquests dies, com qualsevol altre nit de l’any en què no ens ve de gust posar en marxa els fogons. Ara bé, segons les dades de Google Maps, sembla que la nit del 25 de desembre, abans dels canelons de Sant Esteve, preferim optar per al “fast food”.

Les administracions, l’establiment més buscat per la Loteria de Nadal

Quan s’acosta el 22 de desembre, el dia del sorteig de la Loteria de Nadal, les cerques a Google Maps es concentren en els establiments on comprar dècims i les administracions de la Loteria Nacional s’enduen tota l’atenció. Aquests dies festius tampoc falta l’interès per restaurants i botigues.

Matinem més a Barcelona que a Madrid per anar a buscar l’esmorzar

Els diumenges a les 11 del matí és l’hora en què més gent es concentra als forns de pa de Barcelona i la majoria de visites a les botigues de queviures es produeixen els dijous a les 18 h, segons les dades de Google Maps. A Madrid, per exemple, els forns de pa es troben més plens a partir de les 12 h els diumenges, mentre que és als dissabtes a les 12 h quan les botigues de queviures fan l’agost.

Dissabtes de cine a Barcelona, mentre que a Madrid és als dimecres

Els caps de setmana és moment per a l’oci i els dissabtes és moment per anar als centres comercials a Barcelona i Madrid, també per visitar bars i restaurants, que s’omplen els divendres a partir de les 21 h i els dissabtes a la mateixa hora. En canvi, anar al cine a Barcelona s’opta més per anar a la sessió de les 19 h dels dissabtes i a Madrid el dia de l’espectador, els dimecres, és quan els espectadors visiten més les sales de cinema.