Màxima expectació per veure el president del Mobile World Congress, John Hoffman. Juntament amb la consellera d'ensenyament, Meritxell Ruiz, han inaugurat la primera edició de l'Edu Hack, una jornada de cocreació per a docents organitzada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona i el Departament d'Ensenyament. Els protagonistes dels tallers són els docents. En són més de 400 que provenen de diverses escoles i instituts de Catalunya. Al llarg del dia, treballaran en grups reduïts per desenvolupar prop d'un centenar de noves propostes que serveixin per millorar els aprenentatges a l'aula, i que tinguin el suport de les tecnologies digitals. Amb l'intercanvi d'idees, l'objectiu és oferir al professorat nous mètodes d'ensenyament que tinguin en compte els nous reptes als quals s'enfronten els centres educatius i del professorat. Un cop els professors presentin les seves propostes finals, la intenció dels organitzadors dels tallers és aconseguir que algunes d'aquestes idees es puguin aplicar a les aules en un futur.

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, han inaugurat aquest dissabte la primera edició de l’Edu Hack, una jornada de cocreació per a docents organitzada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona i el Departament d’Ensenyament.

Al llarg del dia, els més de 400 professors treballen en grups reduïts per desenvolupar noves propostes que han de servir per millorar els aprenentatges a l’aula, amb el suport de les tecnologies digitals. Així, es desenvoluparan, de forma col·laborativa, noves propostes i unitats didàctiques per a tots els nivells educatius i àmbits curriculars. Tal com assenyala la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, es tracta de la primera vegada que s’organitza una jornada d’aquestes característiques.

Un cop els professors presentin les seves propostes finals, la intenció dels organitzadors dels tallers és aconseguir que algunes d’aquestes idees es puguin aplicar a les aules en un futur.