“Ens preocupa la mobilitat des del punt de vista de ciutat, pels efectes que té una vaga de metro, que afectaria la mobilitat al congrés i el desenvolupament normal de l’esdeveniment.” La Fundació Mobile World Capital s’ha posicionat al costat de l’Ajuntament de Barcelona, i espera que s’arribi a un acord per aturar la vaga del metro per als dies 22 i 24 de febrer, coincidint amb el congrés mundial de telefonia mòbil. “Esperem que les negociacions segueixin obertes fins a l’últim moment”, ha dit el director de la fundació, Aleix Valls.

En una entrevista al ‘BTV notícies matí’, Valls ha destacat que l’L9 és una bona notícia més enllà del Mobile. “Connecta la fira directament amb l’aeroport i això facilita molt les coses. En concret per al congrés, els assistents es podran acreditar-se al mateix aeroport i desplaçar-se amb metro directament per entrar al congrés sense necessitat de fer cap més tràmit.”

Finalment, Valls ha destacat que el compromís del Mobile World Congress amb la ciutat fins a 2023 permet “continuar treballant en l’excel·lència” per seguir atraient inversió i tecnologia a la ciutat.