"Només he seguit els senyals i ho he preguntat als informadors i estan fent un treball genial." "Perquè és una via fàcil per anar al centre de Barcelona, per tant, estic molt content perquè a l'aeroport hi ha una parada de metro."

L’aeroport ha estat escenari d’un degoteig constant de congressistes aquest divendres. A la tarda, principalment s’hi han vist congressistes asiàtics, mentre que al matí, l’aeroport ha estat un degoteig constant de passatgers d’altres punts d’Europa. Molts coincideixen en què volen arribar uns dies abans del congrés de telefonia mòbil per gaudir de la ciutat. D’altres, arriben amb dies de previsió per planificar bé la seva estada al MWC.

Amb motiu del congrés de mòbils, l’aeroport també ha habilitat serveis especials. Un dels quals és la possibilitat que els congressistes recullin les seves acreditacions dins del mateix espai, amb l’objectiu d’evitar cues al recinte firal de Gran Via. De la mateixa manera, donada l’alta mobilitat cap a i des de l’aeroport, s’han ampliat les zones d’aparcament de taxis i les destinades als vehicles particulars.

Segons ha explicat Aena a BTV, al llarg d’aquesta setmana l’aeroport ha notat un increment dels viatgers que utilitzen l’avió per arribar a Barcelona. En especial, han augmentat els vols privats, el mitjà de transport que més utilitzen els congressistes per arribar fins a la ciutat. S’espera que enguany se superin totes les xifres de passatgers d’anys anteriors.