El Toni Noguera ens proposa algunes idees tecnològiques per als regals d’aquest Nadal. Sobretot, pensant en les moltes hores que haurem de passar a casa, ja sigui per voluntat pròpia i per seguretat, o bé per un nou confinament.

Una panificadora

Fer pa casolà es va convertir en un dels entreteniments més habituals durant el primer confinament.

Panificadora Princess 152006

Per això, el Toni ens proposa una panificadora que es pot programar, de manera que et trobis el pa acabat de fer a primera hora del matí.

Subscripcions a plataformes de “streaming”

Una altra cosa que ens agrada molt fer a casa aquests dies de confinament és mirar la televisió, així que un molt bon regal per demanar als Reis és una subscripció a una plataforma de “streaming“.

Es poden veure programes de betevé a la carta, o regalar uns mesos de subscripció a HBO, Netflix, Amazon Prime, Filmin o Disney+, que té una opció per veure pel·lícules en companyia a distància, i es poden enviar emojis durant la reproducció.

Pantalla intel·ligent

Una altra opció és regalar una pantalla intel·ligent per fer les videotrucades més còmodes i agradables. El Google Nest Hub Max val uns 90 euros i l’Amazon Echo Show, 45 euros, per exemple. Però el millor és el Facebook Portal.

Facebook portal

Fa videotrucades a través de Facebook Messenger, però també Zoom i algunes altres plataformes. És compatible amb Alexa i val entre 80 i 250 euros.

Bàscula intel·ligent

Durant els mesos de confinament, molta gent ha guanyat una mica de pes, mentre que altres han començat a cuidar més la línia.

Un regal que els pot anar bé és una bàscula intel·ligent, que et diu el pes, l’evolució, l’índex de massa corporal, el percentatge de greix i de múscul. En podeu trobar per uns 60 o 80 euros.

Llibre electrònic

Una altra bona idea per regalar aquest Nadal és un llibre electrònic o una tauleta.

Amazon Kindle Paperwhite

Un regal que es pot complementar amb una subscripció a llibres digitals, com el Kindle Unlimited.