La presidència de Sant Antoni Comerç té un nou representant amb el Jordi Arias, que tot just aquest mes de desembre n’ha assumit el càrrec. La nova gestió se centra a sortir de la crisi provocada per la pandèmia, i donar suport als comerciants, tant pel que fa a la tramitació de subvencions i ajuts, com d’acompanyament, perquè no solament han de fer front a la baixada de les vendes, sinó també a aixecar l’estat d’ànim i mirar de posar-se al dia amb els lloguers i eixugar els deutes que hagin pogut contraure.

Objectiu: salvar la campanya de Nadal

Aquestes festes són crucials per a un comerç que ha patit molt durant la pandèmia. Per això, que les botigues com la restauració puguin treballar, dins de les restriccions de la pandèmia, al 100 %, és una prioritat per a la junta de Sant Antoni Comerç. Per aquest motiu, entre d’altres, han preparat activitats al carrer i jocs virtuals que podran fer les famílies pel barri.

Al costat dels comerciants

Un aspecte que en cap moment desatenen, expliquen, és el suport que estan donant als associats per tramitar ajuts i subvencions per fer front als deutes que molts han contret. Però, per sortir-se’n, asseguren, la força del territori és clau. Volen treballar la cohesió del barri, aglutinant entitats, comerciants i clients, en definitiva, la gent de Sant Antoni. Estan convençut que enfortint aquest triangle podran superar la situació actual. A més, consideren que serà clau per recuperar el benestar psicològic i l’empenta per tirar amunt la persiana cada dia. Entre els objectius a mitjà termini, destaca la voluntat de millorar el pla de comunicació, tant cap als clients i les xarxes socials, com de manera interna, entre els associats.