La tercera edició del Barcelona Games World ha assolit una xifra rècord: 138.000 persones han assistit al saló, que, per primera vegada, s’ha instal·lat al recinte firal de Gran Via (fins ara es feia a la seu de la plaça d’Espanya). Després de tres anys d’èxit, els organitzadors confien a mantenir-ne el creixement i afirmen que continuaran treballant “per aconseguir la millor experiència de joc de cara al 2019”.

Enguany s’han programat més de 80 activitats i hi han participat 125 desenvolupadors i 119 inversors i publicistes. A més, en aquesta edició, s’ha fet un homenatge a Sega Mega Drive, una marca consolidada en el sector amb molta presència al mercat a finals dels anys 80.

League of Legends, Fortnite i Clash Royale congreguen els fans dels videojocs

Les competicions dels videojocs League of Legends, Clash Royale, Fortnite, Arena of Valor i Hearthstone han protagonitzat el diumenge: al matí se n’han fet les semifinals i a la tarda se n’han jugat les finals.

El torneig més esperat era el de League of Legends, l’única lliga professional, en la qual s’han erigit campions els membres de MAD Lions EC. El seguiment de les finals ha aplegat centenars d’espectadors al recinte firal de Gran Via i milers a través de les xarxes. Segons l’organització, la retransmissió en directe de les competicions ha reunit 34.000 seguidors en línia.

El públic, la gran majoria adolescents i infants, ha arribat al saló pendent de les competicions i també amb ganes de descobrir noves opcions de realitat virtual, que han registrat cues llargues. De fet, els organitzadors asseguren que 6.000 persones han pogut provar els jocs.