La Gran Festa del Cor, al Tibidabo

Una nova edició de la Gran Festa del Cor té lloc diumenge al Parc d’Atraccions del Tibidabo, una festa solidària en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita, amb el lema “Només tenim un cor”. Com cada any, hi haurà moltes activitats, especialment pensades per a nens i nenes i enfocades a adquirir un hàbits saludables per assolir una millor qualitat de vida. L’entrada és de 6 euros fins als 16 anys i de 26 per als més grans.

Fira Medieval, al Poble Espanyol

Cap de setmana de Fira Medieval al Poble Espanyol amb moltes activitats, espectacles i tallers per fer un viatge en el temps. Entre d’altres, hi haurà un gran mercat medieval, atraccions medievals, tallers d’artesania i una escola de cavallers, on nens i nenes posaran a prova la seva habilitat amb el tir amb arc. També hi ha Mercat Medieval al carrer de la Creu Coberta, tot coincidint amb la Festa Major d’Hostafrancs. Hi ha diferents preus d’entrades.

Festa del Roser, a la Rambla

La Rambla de Barcelona celebra un any més la seva festa major, la Festa del Roser, amb l’entitat Amics de la Rambla al capdavant decorant diferents edificis de la popular avinguda amb La Rambla en flor, un homenatge floral que es pot veure a edificis com l’Arts Santa Mònica, el Gran Teatre del Liceu, el Mirador Colom, el Museu Marítim o el Palau de la Virreina, entre d’altres. Dissabte hi ha xocolatada popular i taller de contes.

festa roser roses

Palo Alto Market, al Poblenou

Palo Alto Market

torna un altre cop aquest cap de setmana al Poblenou (com cada primer cap de setmana de mes). Productes de qualitat, activitats, tallers, música, gastronomia i, per als més petits, taller de (Re) Convertibles, en què reutilitzant ampolles d’aigua, els nens i nenes podran crear animals de la selva, dinosaures, astronautes, coets i altres joguines divertides per portar-se a casa. Els menors de 12 anys no paguen entrada.

‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina

El Jove Teatre Regina estrena l’espectacle ‘Ningú és un zombi’, que explica la història d’un zombi de 10 anys de Polònia que arriba a una escola catalana, on serà rebutjat i perseguit, especialment per un company. L’espectacle, recomanable a partir de nou anys, és un al·legat contra la intolerància, el “bullying” i les diferències de raça, classes socials o idees. ‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina, fins a l’1 de novembre.

‘Hansel i Gretel, el musical’, al Sant Andreu Teatre

La companyia La Roda Produccions presenta ‘Hansel i Gretel, el musical’, al Sant Andreu Teatre. Perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós, amb només dues motxilles, els petits Hansel i Gretel iniciaran un viatge fascinant i perillós amb l’objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Es tracta d’una versió molt divertida i original del conte dels germans Grimm. ‘Hansel i Gretel , el musical’, al Sant Andreu Teatre.

I recordeu que si voleu fer alguna excursió o activitats a l’aire lliure amb els nens, aquí trobareu algunes opcions!