SoundEat!: dissabte, 6 octubre, de 13 a 22 h (a partir de 12 €). Parc del Fòrum

Torna el SoundEat! al Parc del Fòrum per inaugurar la temporada de tardor. Gaudeix de música electrònica underground i de qualitat amb Jeremy Underground, MLiR, Pau Roca i Vallés i de bona gastronomia amb una representació de furgoteques.

San Miguel Food & Music Explorers BCN-Tast 2018: de dijous, 4, a diumenge, 7 d’octubre, de 12 a 16.30 h i de 20 a 0 h (accés gratuït). Museu Marítim

Torna el San Miguel Food & Music Explorers BCN-Tast al Museu Marítim. Una trobada amb dos protagonistes clars: la bona música i les tapes d’autor. La idea és que pugueu degustar tapes de restaurants de la ciutat al mateix temps que gaudiu d’actuacions en directe (mireu el cartell per informar-vos dels grups i les hores).

BAUM Festival: de divendres, 5, a diumenge, 7 d’octubre, de 12 a 0 h, diumenge, de 12 a 22 h (a partir de 14 € / gratis per sota dels 12 anys). Fira de Barcelona

La Fira de Barcelona acull  una nova edició d’aquest festival dedicat a la cultura urbana, BAUM Festival, on cada any s’apleguen diverses disciplines relacionades amb l’art urbà. Amb el tatuatge com a eix central: tatuadors arribats d’arreu del món oferiran els seus treballs durant els tres dies de convenció, el festival es repartirà en diferents zones on es podrà gaudir, entre d’altres, del millor de l’art sobre rodes, danses urbanes, grafit, esports extrems, exposicions i espectacles de tot tipus relacionats amb l’art urbà.

Downtown Market: dissabte, 6. i diumenge, 7, a partir 12.30 h (accés gratuït). Exterior del Maremagnum 

Nova edició del Downtown Market: música, moda, gastronomia a tocar del mar, a la plaça exterior del Maremagnum. Marques de petits i joves emprenedors, una àmplia selecció de punts gastronòmics i molta música, amb les propostes d’Ema Jean, Danny the Lip, The long players i Ismael González.