‘Ningú és un zombi’

va néixer com a llibre i ara es podrà veure durant un mes i mig al Jove Teatre Regina en format musical. L’autor, Jordi Folck, va pensar que no n’hi havia prou amb què la novel·la hagués arribat a més de 200 escoles com a lectura obligatòria o hagués guanyat un premi de literatura infantil i juvenil. Volia que aquesta història, en què un zombi és assetjat pels humans, arribés més enllà. D’una manera diferent, la trama fa reflexionar sobre el “bullying” a les escoles.

L’adaptació teatral, feta pel propi Folck amb música d’Oriol Guinovart, arriba a dalt dels escenaris amb la companyia Teatro Calánime.

Uns titelles molt especials

El director, Joan Rigart, li ha volgut donar a l’espectacle ‘Ningú és un zombi’ una estètica que recorda els films de Tim Burton. Explica que, tot i ser un musical convencional, “té alguns elements com són projeccions i titelles que d’alguna manera són petites picades d’ullet a algunes de les coses més infantils”. Els titelles estan inspirats en tres actrius catalanes –Mercè Comas, Montse Plans i Lloll Bertran-, de qui se sentiran les seves pròpies veus.

L’estrena del musical ‘Ningú és un zombi’ dona el tret de sortida a l’inici de la temporada de teatre familiar del Jove Teatre Regina. El proper 1 d’octubre la sala compleix 30 anys dedicada a la producció i exhibició d’espectacles per a infants i joves.