Sou dels qui empalmeu un episodi amb un altre, sèrie rere sèrie? Si ho admeteu, us proposem un pla que us encaixa perfectament: arriba una nova edició (la cinquena) de Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona. Aquest any té lloc del 27 al 30 de setembre al CCCB (i a altres espais de la ciutat com el Cinema Zumzeig,  la Fiu House i l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna).

S’estrenen 11 sèries internacionals

Un festival sobre el fenomen cultural i social que representen les sèries. Hi trobareu documentals inèdits, projeccions de capítols, conferències de professionals del sector audiovisual i espectacles d’humor i música. El programa dia a dia, aquí.

Serielizados Fest estrenarà 11 sèries internacionals a la secció Panorama i cinc pilots de nou talent al Showcase de Pilots de Ficció, coorganitzat amb el Festival de Màlaga i el Zoom Festival.

Homenatge a ‘Breaking bad’

El festival comptarà amb un total de 20 convidats entre internacionals, nacionals i locals: Vince Gilligan, creador de la sèrie televisiva ‘Breaking bad’ (a la qual el festival ret homenatge en el desè aniversari de la seva estrena), Jón Gnarr (Naeturvaktin, The Mayor), humorista, creador de sèries i exalcalde de Reykjavík (Islàndia és el país convidat), la creadora i guionista israeliana Keren Margalit, la directora de cinema adult independent Erika Lust, l’humorista Ernesto Sevilla o l’actor i creador Roger Coma, entre d’altres.

(El festival està organitzat per la revista en línia Serielizados)