Barcelona celebra aquest llarg cap de setmana la festa major amb les Festes de la Mercè. Anomenar totes les activitats familiars que s’hi fan es fa molt difícil, per això us en destacarem alguna:

. A la llera del Besòs, al barri del Bon Pastor, s’han programat activitats i tallers relacionats amb el circ, la dansa i la música.

. El Castell de Montjuïc serà un altre dels punts d’atracció, amb diferents espectacles de teatre, espais per als més menuts amb un bosc d’herba o una muntanya per poder-hi jugar, o un lloc perquè els més petits facin les seves primeres pràctiques de conducció.

. Parc de la Ciutadella i el passeig de Lluís Companys, juntament amb el Palauet Albéniz, a Montjuic, són altres punts de la ciutat on hi ha activitats familiars amb jocs i tallers i danses, entre altres activitats.

I pel que fa a la cultura popular, per als petits de casa, correfoc infantil dissabte a la tarda. Tampoc no hi faltaran, a la festa major, els castellers, els bastoners o els gegants. Pel que fa als gegants, acompanyats dels nans els podeu veure passejar pels carrers de Ciutat Vella, diumenge al matí i dilluns a la tarda.

Trobareu tota la informació del que passi aquest cap de setmana de la Mercè a l’agenda de betevé.

Més activitats per fer en família, a banda de les incloses a la Mercè:

 

‘Tadeo Jones. Una aventura musical’, al Teatre Coliseum

Estrena aquest cap de setmana del musical ‘Tadeo Jones’, al Teatre Coliseum. Hi seran aquest cap de setmana i el proper i es tracta d’un espectacle que enganxa als petits, per la història, la posada en escena i les cançons. Tadeo i els seus amics han d’anar a una illa grega a buscar la seva estimada Sara, que ha desaparegut.

‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina

El Jove Teatre Regina estrena l’espectacle ‘Ningú és un zombi’, que explica la història d’un zombi de 10 anys de Polònia que arriba a una escola catalana, on serà rebutjat i perseguit, especialment per un company. L’espectacle, recomanable a partir de nou anys, és un al·legat contra la intolerància, el “bullying” i les diferències de raça, classes socials o idees. ‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina, fins a l’1 de novembre.

‘El núvol gris, gras i gros’, AL SAT!

Comença aquest cap de setmana (i fins dilluns, 24 de setembre) el cicle Remenuts, al Sant Andreu Teatre, amb ‘El núvol gris, gras i gros’, de Teatre al Detall. Un cicle dedicat als més petits de casa, fins a cinc anys, amb espectacles d’aforament reduït i asseguts damunt l’escenari. A ‘El núvol gris, gras i gros’, de ben a prop i amb molta cura, ens explicaran la història d’un núvol viatger que, després de córrer món i acumular aigua s’ha fet gris, gras i gros. Un espectacle amb cançons, música en directe i petits titelles al SAT!