‘Tipitips’, estrena de cinema en català

Estrena aquest cap de setmana, doblada al català, de la pel·lícula d’animació sueca ‘Tipitips’. Amb una estètica i unes temàtiques especialment dirigides al públic més petit, ‘Tipitips’ es converteix en la primera experiència cinematogràfica perfecta per a nens i nenes a partir de 2 anys. Tipitips són els sons que fa algú quan camina o es mou de manera graciosa i lleugera. Aquest cap de setmana als cinemes.

‘El Patufet’, al  Teatreneu

Segur que molts cops us han explicat el conte d’’El Patufet’, ara, a més, en podeu gaudir en forma de musical sobre l’escenari del Teatreneu tots els dissabtes i diumenges a les  16.30 h. ‘El Patufet’, en forma de musical al Teatreneu.

‘Nyam, Nyam’, a la Sala Fènix

‘Nyam, nyam!’ 

és l’espectacle que podeu veure a la Sala Fènix tots els diumenges, al matí, fins al 21 d’octubre. ‘Nyam, nyam!’ es dirigeix als més petits de casa, amb cançons dolces i senzilles.

‘Tadeo Jones. Una aventura musical’, al Teatre Coliseum

Estrena aquest cap de setmana del musical ‘Tadeo Jones’, al Teatre Coliseum. Hi seran aquest cap de setmana i el proper i es tracta d’un espectacle que enganxa als petits, per la història, la posada en escena i les cançons. Tadeo i els seus amics han d’anar a una illa grega a buscar la seva estimada Sara, que ha desaparegut.

‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina

El Jove Teatre Regina estrena l’espectacle ‘Ningú és un zombi’, que explica la història d’un zombi de 10 anys de Polònia que arriba a una escola catalana, on serà rebutjat i perseguit, especialment per un company. L’espectacle, recomanable a partir de nou anys, és un al·legat contra la intolerància, el “bullying” i les diferències de raça, classes socials o idees. ‘Ningú és un zombi’, al Jove Teatre Regina, fins a l’1 de novembre.

‘Hansel i Gretel, el musical’, al Sant Andreu Teatre

La companyia La Roda Produccions presenta ‘Hansel i Gretel, el musical’, al Sant Andreu Teatre. Perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós, amb només dues motxilles, els petits Hansel i Gretel iniciaran un viatge fascinant i perillós amb l’objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Es tracta d’una versió molt divertida i original del conte dels germans Grimm. ‘Hansel i Gretel , el musical’, al Sant Andreu Teatre.