Amb un pressupost de 1.358.234 €, l’Ajuntament ha reformat la primera planta d’un edifici de l’avinguda d’Escolapi Càncer per adaptar-la a l’ús d’un casal de barri. El centre disposa d’uns 1.450 m2 i un espai de trobada, una aula de cuina, aules tallers, una sala de reunions i una sala polivalent. També disposa d’un espai reservat per a l’Associació de Veïns de Torre Baró i un altre per a la gent gran, a més d’un buc d’assaig, un magatzem i despatxos.

El casal té dues entrades, una a la planta baixa, que dona a l’avinguda d’Escolapi Càncer, i una altra des de la segona planta de l’immoble, a la qual s’accedeix des del carrer de Castelldefels. A més, el casal és molt a prop de la plaça dels Eucaliptus, que pretén convertir la zona en un eix dinamitzador del barri.

L’edifici que acull el casal és un dels immobles que van ser adquirits per l’Ajuntament de Regesa, amb l’objectiu d’incrementar el parc d’habitatge públic.

La inauguració del casal es farà dissabte, dia 3 de febrer, amb una jornada de portes obertes que oferirà informació de les activitats que s’hi duen a terme i en què també hi haurà un pica-pica i activitats familiars.