La cafeteria de cereals anomenada Cereal Hunters Café ha obert un local a Barcelona

, en concret, al carrer de Consell de Cent,  245. Es tracta d’una franquícia que aterra a la ciutat després de l’èxit aconseguit Madrid. Els socis esperen repetir la fórmula madrilenya i, tot i que encara és d’hora per fer-ne una valoració, asseguren que la resposta dels clients és positiva.

La carta de l’establiment disposa de més de 170 varietats de cereals nacionals i internacionals que poden anar acompanyats d’una vintena de tipus de llet, tant d’origen vegetal com animal. A més, qui ho vulgui, també hi pot afegir algun dels fins a 15 complements dolços disponibles.

El públic jove és el predominant entre setmana i són molts els estudiants que s’hi acosten a esmorzar entre classe i classe, mentre que al cap de setmana hi ha un públic més familiar.

Alguns dels clients que s’hi han acostat aquest cap de setmana ho han fet després d’haver visitat el local madrileny, mentre que d’altres l’han visitat per primera vegada. En general, la valoració és positiva, tot i que n’hi ha que asseguren que el preu és elevat. Això sí, consideren que es tracta d’una idea innovadora.