Comprar una cadira amb pessetes en lloc d’euros és possible al barri del Congrés i els Indians. La botiga Sillatea, ubicada al passeig de Maragall, ofereix la possibilitat de pagar els seus productes amb la rossa. Tot i així, no totes les pessetes són acceptades, només les monedes encunyades a partir del 1997 i els bitllets impresos a partir del 1980. És a dir, aquelles que fins al 31 de desembre del 2020 es podran canviar al Banc d’Espanya.

Els clients poden comprar la totalitat dels béns amb pessetes o només una part i la resta amb euros. Els encarregats de la botiga són els responsables de fer la conversió dels productes a través d’un convertidor en línia. Segons l’encarregada comercial del “showroom” de Sillatea, Tinna Núñez, la iniciativa ha tingut molt bona rebuda entre els veïns, que s’alegren de tornar a veure una moneda que fa 15 anys que ja no està en circulació. Sillatea durà a terme aquesta promoció comercial fins al 2020. El Banc d’Espanya estima que encara queden per bescanviar 1.651 milions d’euros a pessetes, dels quals 850 corresponen a bitllets i 801 a monedes.

Sillatea va néixer el 2014 com a una botiga en línia especialitzada en cadires.

Actualment ven més de 7.000 productes que inclou mobiliari, sofàs, elements de decoració i tèxtil. Al barri del Congrés i els Indians disposen d’una botiga i aparador que serveix per mostrar la qualitat dels productes amb els quals treballen.